LA CLASSE DEL PINTOR JOAN LACOMBA

Aquest curs ens agradaria estudiar algun pintor amb profunditat ja que l'any passat vam passar molt de gust experimentant amb diferents materials per poder fer vertaderes obres d'art (algunes d'elles estan penjades a l'entrada de l'escola).

Entre tots hem triat el pintor Joan Lacomba com a centre del nostre estudi. També és el que dona nom a la nostra aula. Aquí us deixam la seva adreça per si algú està interessat en saber més coses d'ell.
http://www.joanlacomba.com/

dissabte, 10 de setembre del 2011

JA HI SOM!! COMENÇA UN NOU CURS

Dia 7 de setembre tenguerem la reunió general del curs recordar-vos algunes coses de les que feim, per donar la benvinguda als nous pares i al nou mestre, en Rafel, que aquest curs escolar serà tutor del vostres infants juntament amb mi, na Bel, i per parlar d'algunes de les coses que aquest any volem fer.
Us adjunt un resum de les coses que hem de recordar que es varen dir a la reunió.RESUM INFORMATIU DE LA REUNIÓ DE PARES DEL 7-09-2011


·         PRESENTACIÓ DE L’EQUIP:                                   
3anys: Maria
4 anys: Bel M. i Rafel
5 anys: Ció
Suport: Joan Pere
   Especialistes:
         Anglès: Imma
         Religió: Cristina

·         Deixar a l’infant a la fila i que entri tot solet amb la mestra. Pregam puntualitat a les entrades i sortides.
Entrarem per la barrera del pati i a les 9:10 la tancarem. Els infants que arribin tard per algun motiu hauran d’entrar per la porta de dalt. La sortida es farà a la porta de l’aula del pati a les 13:55. Demanam que abans d’aquesta hora no entreu al pati ja que els infants es despisten i encara estam acabant la darrera sessió.
·         S’ha de comunicar a la tutora qui vendrà a cercar a l’infant
 • Per comunicar qualsevol aspecte a la mestra  ho feis per escrit i dins la bosseta del berenar (nosaltres també ho farem). Així la bossa del berenar també farà d’agenda. Dir a l’infant o als mestres que hi ha una nota dins la bossa.
 • El dia de visita de pares és el dilluns de 14:00 a 15:00 h (haureu de concretar cita amb la mestra)
 • Han de dur una muda de roba, pels possibles “accidents” dins una capsa de sabates o similar que quedarà a l’aula. Per raons higièniques no s’utilitzarà la roba d’altres infants.
 • Per no embrutar-se a l’hora de pintar han de dur una bata.
 • La bata, l’abric, la caçadora,... han de dur el nom i una cinta d’uns 20 cm al coll per poder penjar-los millor i evitar pèrdues.
 •  El berenar va dins una bosseta de tela o motxilleta perquè la poguem penjar al penjador (les motxilles grosses i amb rodes no hi caben). Dins la bosseta hi haurà una carmanyola amb el berenar per evitar fer més fems dels necessaris, també un torcaboques de roba i una botella d’aigua, tot amb el nom posat.
 • Hem de dur berenars saludables. Evitar la bolleria i les llepolies. Dimecres berenam de fruita.
 • El dia de psicomotricitat, DIMECRES, han de dur roba i sabates esportives (de velcre) que es sàpiguen posar i llevar. Hem de dur uns calcetins de psico (d’aquests que tenen goma a davall que no patinen) que quedaran a l’aula i els tornaran quan s’hagin de rentar.
 • No podem dur juguetes personals per no tenir conflictes.
 • Revisar el cap dels infants per vigilar  polls
 • Servei de menjador fins a les 16:00h. S’han de posar en contacte amb na Joana Rotger que és la cuinera (660578922). També s’han d’avisar als tutors i a l’infant
 • Escola matinera (7:30 a 9:00). S’han de posar en contacte amb na Sebastiana Pujades (653258583/971875355)
 • Activitats extraescolars: es començaran a partir de l’octubre i es passarà una circular per apuntar-se.
 • Aniversaris: es celebraran una vegada al mes. Es penjarà el nom dels infants que fan l’aniversari el mateix més i vosaltres podreu apuntar que voleu dur. Si algú no ho vol celebrar ho pot comunicar als mestres.
·         Sortides: 1r trimestre: Natura park (14 de desembre)
2n trimestre: falta concretar
3r trimestre: piscina
 • Proposta dels pares: va sorgir una proposta per part d’uns pares de fer alguna cosa per muntar una biblioteca d’aula on els infants gaudeixin d’anar-hi. Tots hi estigueren d’acord i decidiren posar 15 euros per família per comprar els contes. Els mestres estam molt contents i us agraïm aquest gest de col·laboració, segur que els infants us ho agrairan molt.

Moltes gràcies per la vostra assistència i col·laboració i bon curs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada