LA CLASSE DEL PINTOR JOAN LACOMBA

Aquest curs ens agradaria estudiar algun pintor amb profunditat ja que l'any passat vam passar molt de gust experimentant amb diferents materials per poder fer vertaderes obres d'art (algunes d'elles estan penjades a l'entrada de l'escola).

Entre tots hem triat el pintor Joan Lacomba com a centre del nostre estudi. També és el que dona nom a la nostra aula. Aquí us deixam la seva adreça per si algú està interessat en saber més coses d'ell.
http://www.joanlacomba.com/

dissabte, 1 d’octubre del 2011

TRIAM EL NOM DE LA CLASSE

L’any passat el tema del cicle d’infantil va ser els animals autòctons de les Illes Balears, per això aquest any decidirem canviar la temàtica i serem pintors.
La setmana passada els infants van dur una nota a casa on van escriure que volien conèixer coses de pintors, i, ells us havien d’explicar per a què volíem tanta informació.  Gràcies a vosaltres hem aconseguit tenir molta informació de diferents pintors: Miró, Van Gogh, Matisse, Kandinsky, Tomeu Coll, Joan Lacomba, Picasso, Mompo, Barceló, Degas, Klimt, etc.
Amb tota la informació hem decidit fer una petita exposició de les diferents obres dins l’aula.


Algunes de les obres exposades

Quan els infants han entrat a l’aula s’han trobat amb l’exposició i hem recordat la visita al museu d’Art Contemporani : com ens havíem comportat, què havíem vist,... Així que hem fet el mateix dins l’aula a la nostra petita exposició.
Però aquesta vegada hem hagut de mirar bé les imatges per saber quin pintor ens agradaria ser i investigar moltes coses relacionades amb ell.
Els infants han mirat totes les imatges primer uns darrera els altres i després cada un ha anat observant els que més li han cridat l’atenció.
Passen d'un en un per poder observar totes les obres

alguns infants comenten quines els agraden més


Quan cada un ha sabut quina li agradava més hem posat un gomet vermell a la selecció i quan tots han triat hem comptat quans gomets tenia cada pintor.Els tres més votats han estat : Picasso, Miró i Joan Lacomba. Després per acabar-ho d’aclarir ja que hi havia molts pintors hem tornat votar un d’aquests tres.
El resultat de la votació ha estat:
·         Miró:  9
·         Picasso: 9
·         Joan Lacomba: 10
   Així que a partir d’ara serem la classe del pintor JOAN LACOMBA.

Algunes obres de Joan Lacomba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada