LA CLASSE DEL PINTOR JOAN LACOMBA

Aquest curs ens agradaria estudiar algun pintor amb profunditat ja que l'any passat vam passar molt de gust experimentant amb diferents materials per poder fer vertaderes obres d'art (algunes d'elles estan penjades a l'entrada de l'escola).

Entre tots hem triat el pintor Joan Lacomba com a centre del nostre estudi. També és el que dona nom a la nostra aula. Aquí us deixam la seva adreça per si algú està interessat en saber més coses d'ell.
http://www.joanlacomba.com/

dissabte, 21 de gener del 2012

REUNIÓ PARES

DIA 23 DE GENER, A LES 16:00H, FAREM UNA REUNIÓ A LA CLASSE PER PARLAR D'ALGUNS TEMES DE L'ESCOLA.

2 comentaris:

  1. La reunió m'ha parescut molt interessant. És d'agraïr reunions com aquestes amb les quals els pares porem parlar amb els mestres i interactuar amb els altres pares. M'encantaria que es celebrassin una o dues reunions com aquesta al llarg del curs per poder xerrar amb els mestres i donar la nostra opinió. També és un plaer poder veure el lloc a on aprenen als nostres fills i veure com està tot organitzat per aplicar-ho a ca nostra. Moltes gràcies a na Bel i a n'en Rafel per la seva meravellosa feina amb els nostres fills!

    ResponElimina
  2. Gràcies per organitzar aquesta reunió. Recoman realitzar una o dues reunions d'aquests tipus durant el curs. Així els pares porem donar la nostra opinió al mestres i ells exlicar-nos el que necessiten de part nostra. També és interessant l'interactuació amb els altres pares per debatre temes que ens preocupen. M'ha agradat molt veure el lloc a on aprenen els nostres fills per poder veure com ho organitzau tot i poder aplicar lo mateix a ca nostra i entendre millor el dia a dia dels nins. Moltes gràcies Bel i Rafel per la dedícació i atenció als nostres fills!

    ResponElimina