LA CLASSE DEL PINTOR JOAN LACOMBA

Aquest curs ens agradaria estudiar algun pintor amb profunditat ja que l'any passat vam passar molt de gust experimentant amb diferents materials per poder fer vertaderes obres d'art (algunes d'elles estan penjades a l'entrada de l'escola).

Entre tots hem triat el pintor Joan Lacomba com a centre del nostre estudi. També és el que dona nom a la nostra aula. Aquí us deixam la seva adreça per si algú està interessat en saber més coses d'ell.
http://www.joanlacomba.com/

diumenge, 18 de març del 2012

SORTIDA A CRISTOREI

Hem anat a Cristorei a veure les alzines.

Ahir parlarem de com hi podíem anar i en Marc ens ho explicà molt bé. L’animàrem a fer un mapa per poder seguir durant l’excursió. Va intentar plasmar tot el que havia dit, encara que li resultà un poc més difícil del que ell pensava. Altres infants quan el veren també en volgueren fer un.Abans de partir de l’escola hem mirat si tothom anava ben vestit per a l’ocasió (ja n’havíem parlat el dia anterior a la sortida ), i si tots havíem pensat a dur la motxilla per penjar a l’esquena ja que hi ha una caminadeta fins a l’ermita.

Després ens han explicat els mapes que havien fet. Quasi tots han coincidit amb el camí que hem de seguir.Hem partit de l’escola la classe d’en Miró i d’en Lacomba.

El camí s’ha fet ben curt ja que tots anàvem ben animats. Quan començàvem a pujar hem vist un parell d’alzines arran del camí, però hem decidit pujar fins a dalt a berenar i a jugar una estona.

Ha estat molt divertit jugar per damunt les pedres a fer equilibris, també s’han inventat un circuit que havien de seguir, altres s’han ficat dins les oliveres, alguns han trobat una petita pilota i han jugat amb ella,...
QUASI TOTS BERENAM A L'OMBRA PERQUÈ FA MOLTA CALORPer acabar ens hem assegut davant un parell d’alzines hi hem parlat del què és una alzina, hem mirat l’escorça (diferencies entre el pi i l’alzina), les branques, les arrels, les fulles, el fruit,...


INTENTAM ESBRINAR LES PARTS DE L'ALZINA


TOCAM L'ESCORÇA D'UN PI PER APRECIAR LES DIFERENCIES


A la tornada a l’escola ja estàvem un poc més cansats. Però ha estat un dia fantàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada