LA CLASSE DEL PINTOR JOAN LACOMBA

Aquest curs ens agradaria estudiar algun pintor amb profunditat ja que l'any passat vam passar molt de gust experimentant amb diferents materials per poder fer vertaderes obres d'art (algunes d'elles estan penjades a l'entrada de l'escola).

Entre tots hem triat el pintor Joan Lacomba com a centre del nostre estudi. També és el que dona nom a la nostra aula. Aquí us deixam la seva adreça per si algú està interessat en saber més coses d'ell.
http://www.joanlacomba.com/

dimarts, 17 d’abril del 2012

Excursió a l'Aquàrium


Anàrem d’excursió a l’Aquàrium i ens ho passarem d’allò més bé.
Tots estàvem molt emocionats, sobretot per veure els taurons ( pareix que sempre és l’animal aquàtic que crida més l’atenció dels infants).
Dins l’autocar cantarem moltes cançons (el conductor ens va posar el vídeo dels pallassos)
Quan arribàrem a l’aquàrium ens posarem de 2 en 2 per començar la visita. Aquesta va ser molt ràpida, quasi no tenguérem temps de berenar.


tots estavem preparats i amb moltes ganes d'entrar. Però abans els monitors ens donàren un parell d'instruccions:
  1. no podem cridar ni parlar molt fort
  2. no podem picar al vidres
Els mestres també en donàrem uns altres
  • hem de seguir la mestra
  • no hem de perdre el nostre company.
Tenim molt poques fotos de dins l'aquàrium ja que s'han de tirar sense llum i queden molt fosquesVàrem veure molts de peixos a la primera part de la visita: morenes, peix pallasso,peix globus,... fins i tot ens deixaren tocar una estrella que tregueren de dins l'aigua. Alguns infants s'escarrufaren quan sentiren el tacte tan raspos.
Després berenarem devora un vaixell pirata però quasi no tenguerem temps de jugar ja que anàvem amb el temps comptat i els monitors ens cridaren per fer un taller.El taller es tractava d'una petita historia de peixos i un cavallet de mar que feien carreres i el cavallet volia guanyar i a la fi ho va fer.
Quan acabarem el taller anàrem a veure la jungla.Quan acabàrem el recorregut per fi verem el que tots estaven demanant: ELS TAURONS


VA SER UN DIA MOLT INTENS PERÒ ALS INFANTS ELS VA ENCANTAR.

Dins l'autocar tothom estava tan cansat que quasi no parlarem, alguns fins i tot s'adormiren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada